De Belgische kustplaats De Panne is bekend van zon, zee, strand en Plopsaland.

Maar iedere zomer organiseert Toerisme De Panne (de plaatselijke VVV) een scala aan activiteiten voor de inwoners uit de regio en de vele toeristen die de weg naar de Belgische kust massaal weten te vinden. De laatste zondag van september is het plaatselijke marktplein de locatie voor taptoe De Panne.

Showkorps El Fuerte (Koksijde), Drum Spirit (Dadizele), Red Hackle Pipe Band & Highland Dancers (Antwerpen) en West Coast Pipe Band (Snaaskerke) zijn de deelnemende korpsen uit Belgiƫ. De Nederlandse inbreng is van Edelweiss Heerlen, Deltaband Vlissingen en Jong Pasveer Leeuwarden. Drum Spirit in 2018 met een spectaculaire percussie act de finale van Belgium got Talent. Het belooft een mooie middag te worden.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment