JUBILEUMWEEKEND  EDELWEISS KAN NA 2 JAAR EINDELIJK DOORGAAN

Heerlen, 24 maart 2022

 

Twee jaar lang hield het coronavirus de wereld in haar greep. Een periode waarin het woord positief een negatieve lading kreeg. Ook voor muziekverenigingen waren het twee zware jaren. Bijna geen repetities en al helemaal geen optredens. Tot twee keer toe kon het jubileumfeest van Edelweiss niet doorgaan, maar nu evenementen weer mogelijk zijn, heeft Edelweiss de draad weer opgepakt. Met steun van gemeente Heerlen, Provincie Limburg en vele (lokale) ondernemers komt er toch een jubileumfeest. Edelweiss trakteert de voormalige Oostelijke Mijnstreek o.a. op een grootse taptoe.

 

Door de korte voorbereidingstijd is het programma iets aangepast. De concertavond die in 2020 gepland stond, is noodgedwongen uit het programma gehaald. Maar met een taptoe en een feestavond valt er genoeg te genieten voor muziekliefhebbers.

 

Wat kunt u verwachten? Vrijdag avond 6 mei gaat het dak eraf tijdens een spetterende feestavond met de bekende coverband Anderkovver. Zondagmiddag 8 mei is er een prachtige taptoe met enkele vooraanstaande show- en marchingbands die hun sporen allen verdiend hebben tijdens vele optredens in binnen- en buitenland en altijd hoge ogen gooien tijdens het Wereld Muziek Concours. Zij bieden een grote variatie aan muziekstijlen, mars exercitie en choreografie.

 

We voelen ons enorm gesteund door het vertrouwen van sponsoren, begunstigers en iedereen die in 2020 al tickets heeft gekocht. Deze zijn nog steeds geldig. Heeft u toen toegangskaarten gekocht voor deze concertavond? Dan krijgt u het aankoopbedrag terug. Uiteraard kunt u kaarten voor het nieuwe programma kopen. De komende tijd houden we u via onze website en onze facebookpagina op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daar vindt u binnenkort alle informatie over de kaartverkoop voor de feestavond, de taptoe en uiteraard presenteren we daar ook de deelnemers.

 

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kunt u deze sturen naar: edelweissheerlen2020@gmail.com

 

We hopen vele muziekliefhebbers van jong tot oud uit de regio en ver daarbuiten in goede gezondheid tijdens ons feestweekend te verwelkomen.

 

Met muzikale groet,

 

Martin Mannheims
Voorzitter Stichting Edelweiss 2020

Jubileumprogramma Edelweiss 2022

2022 is het jaar waarin Edelweiss alsnog haar 60-jarig bestaan viert. Dit doen we met een spetterend jubileumprogramma.

Iedereen is van harte welkom. Kijk regelmatig op onze website en Facebook pagina. Hier kunt u alles lezen over de kaartverkoop en de deelnemers aan onze taptoe.

Vrijdag 6 Mei 2022 (aanvang 20:30)
Lokatie:
Corneliushuis Heerlerheide

Een avond vol muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos. Hiervoor staat ANDERKOVVER garant Een top coverband die het verschil maakt. Muzikale duizendpoten die een concept bieden dat spraakmakend is in de wereld van coverbands. Mannen die hun publiek weten te imponeren en improviseren tot kunst hebben verheven. En dat in elke muziekstijl uit iedere windstreek. De bandleden staan met ongelooflijk veel plezier op het podium en stralen dit ook uit. Bij Anderkovver gaat het publiek in iedere tent of zaal uit zijn dak!

Zondag 8 Mei 2022 (aanvang 14:00)
Lokatie: Corneliusplein Heerlerheide

Een taptoe met een deelnemersveld om van te smullen. Diverse showkorpsen die in binnen- en buitenland optreden en grote bekendheid genieten mede door hun succesvolle optredens tijdens het WMC.

De deelnemende korpsen zullen we hier bekend maken en een voor een aan u voorstellen.

  • Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss Heerlen
  • Showkorps Takostu Stiens
  • Drum- en showfanfare Advendo Sneek
  • Show- en marchingband Exempel Empel
  • Showkorps Wilhelmina Sleeuwijk

Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor de zittribune. Alle kaarten zijn verkocht.
Wel zijn er voldoende gratis staanplaatsen waarvoor geen ticket nodig is.

Kaarten voor vrijdag avond zijn nog te koop voor 10 euro.
Ook aan de avondkassa, maar dan voor 12,50 euro.

Tickets

Agenda

Dit Jubileum wordt mede

mogelijk gemaakt door

Het jubileum wordt mede mogelijk gemaakt door